Swedish Raspberry Cookies/Drottningkakor

 • INGREDIENSER: VETEMJÖL, margarin (vegetabiliskt fett (palm*, shea, palmkärna*, raps, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror; arom, antioxidationsmedel: citronsyra), socker, hallon- och blåbärsfyllning 12 % (socker, vatten, hallonkoncentrat 15 %, förtjockningsmedel: modifierad tapiokastärkelse (E1442) – pektin; blåbärskoncentrat 2,3 %, surhetsreglerande medel: citronsyra; konserveringsmedel: kaliumsorbat; arom), sockersirap, naturlig arom.
  Kan innehålla spår av havre (gluten), ägg och nötter.
  *Hållbart producerad och certifierad. Förvaras svalt och torrt.
 • Viktigt: Produktsammansättningen kan ändras. Läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.
 • NÄRINGSVÄRDE/100g
  Energi 2072kJ/495kcal

  Fett 26,1 g
  -varav mättat fett 13,4g
  Kolhydrat 59,9 g
  -varav sockerarter 26,6g
  Protein 4,6 g
  Salt 0,55 g